Sivusto jolla varsinainen blogini on, ei ole vieläkään auennut, joten kirjoittelen yhä tänne. Tämä päivä on ollut fyysistä kipua ja pahoinvointia, palelua ja ennenkaikkea massiivista ahdistusta. Nyt helpottaa kun kuuntelen musiikkia ja juon olutta. Tänään iski taas se kuuluisa alkoholistin pakko; kun ei enää halua juoda, mutta on vain pakko. Nyt olut menee jo alas ja parantaa oloa.

Katseltiin poikaystävän kanssa Lostia tänään, mutta en siihenkään pystynyt keskittymään oloni takia. Olen soittanut loputtomiin sitä euroviisuvoittajabiisiä ja katsellut sitä youtubesta. Jotakin piristystä sentään. Nyt soi Bonnie Tylerin Total Eclipse Of The Heart.

Manic Street Preachersin uusi levy on iskenyt ja lujaa. Kuten aina, biisejä on alkuun todella vaikea erottaa toisistaan. Mietittiin tuossa yhtenä unettomana yönä MSP:n lukuisia levyjä ja yritettiin löytää niiden joukosta joku, jossa soundit eivät olisi koko levyn ajan samanlaiset, mutta tultiin siihen tulokseen että kaikki levyt ovat olleet siinä mielessä aika hyvin temaattisia kokonaisuuksia.

Lisää olutta.

Yritin taas kerran kirjoittaa tarinaa samasta aiheesta. Eri muotoisia alkuja sille alkaa olla jo lähemmäs kymmenen. Mutta tämän aloitin hiukan eri tavalla. Ajattelin että voisin nyt jatkaa sitä. Ahdistus on tässä senverran helpottanut juodessa.