Tänään olisi iso nettimiitti erään keskustelupalstan tiimoilta, mutta ei oikein löydy inspiraatiota lähteä. Kun ilmakin on mitä on (vettä kuin aisaa ja hirveä myrskytuuli), niin kuinka moni sinne edes ilmestyy paikalle? Ei ole kiva mennä ja huomata että meitä on taas kahdenkymmenen sijasta viisi. Sitäpaitsi en jaksa meikata yms.

Tänään ei kaupungiltakaan saa edes viiniä, joka on ihan lopussa. Täytyy tyytyä Siwasta haettuun olueen, siideriinkään ei ole enää varaa tuhlata vähäisiä rahoja. Kaipa teen sitten maanantaina viininhakureissun, samalla voisi lähettää postikortin pikkuveljen ex-tyttöystävälle, kun asiaa vähän suunnittelin kun hän mainitsi facebookissa rakastavansa saada postikortteja.

Lääkehaku siirtyi keskiviikoksi, joten tiistai on sitten ihan orpo päivä... Skippaisinko terapian jälleen? Antaisi aihetta kirjoittaa pitkiä analyysisähköposteja. Jos jaksan sitäkään. Muutenkin kaikki mailit on kirjoittamatta, enkä edes muista kenelle kaikille pitäisi kirjoittaa.

Tästä tulee todennäköisesti taas ikuisuuden pitkä päivä, niinkuin sunnuntait aina. Ei ole edes ruuanlaittoa ohjelmassa, kaipa kirjoitan taas läpi päivän hoitotarinoita. Omatkin tallit pitäisi tietysti hoitaa, mutta katsoo nyt jaksanko vielä. Päässä pyörii jo seuraavan tarinan aloitus. Nopeasti kirjoittamaan ennenkuin se katoaa.